Industriële hanglamp

Het is helemaal in tegenwoordig in zowel restaurantjes als koffietentjes als bij mensen thuis. De industriële hanglamp. Deze  sfeervolle en karaktervolle lamp is in allerlei vormen en maten te verkrijgen op het internet. Op de meeste websites kun je voor elke situatie een geschikte hanglamp vinden.

Industriële hanglamp met zwart frame

De meest populaire industriële hanglamp is de hanglamp met zwart frame. De combinatie van zilver en mat zwart is enorm in trek en wordt vaak gecombineerd met een hardhouten tafel en zwarte of donkergrijze stoelen. Menig interieurstylist kan helemaal los gaan met deze prachtige hanglampen die perfect samen gaan met het diepgroen van planten. Met enkel de hanglamp met zwart frame, zorg je al dat je woonkamer of keuken een reuze metamorfose doormaakt! Denk ook eens aan het combineren van verschillende soorten zwarte soorten industriële hanglamp! Experimenteer met verschillende formaten, soorten en kleuren! Zwart en zilver zijn bijvoorbeeld een gouden combinatie boven een houten keukentafel of in de keuken! Het geeft een combinatie van gezelligheid en een “clean” gevoel.

Online bestellen!

Online kun je gemakkelijk een industriële hanglamp bestellen en die vervolgens thuis laten bezorgen. Er zijn veel webshops die een groots aanbod aan industriële producten hebben waar je gegarandeerd een geschikte hanglamp zult vinden! Het voordeel van het online zoeken naar een industriële hanglamp, is dat je allerlei producten tegenkomt die je kunnen inspireren. Zo zul je voorbeelden zien van hoe anderen de hanglamp hebben gebruikt en zie je ook andere producten in de shop die misschien leuk te combineren zijn met jouw  hanglamp. Daarnaast is het mogelijk om snel en gemakkelijk de verschillende vormen, kleuren, maten en prijzen met elkaar te vergelijken. Maar het grootste voordeel van online bestellen is natuurlijk dat je er je eigen gezellige huis niet voor uit hoeft! En met de bestelling van een hanglamp wordt het er alleen maar gezelliger op!

De betonlook

De op één na populairste industriële hanglamp is de lamp met betonlook. Hierbij heb je de keuze uit allerlei soorten hanglampen in allerlei vormen en maten. Je kunt kiezen uit laaghangende lampen, of lampen die bijna aan het plafond vast zitten. Zo is er voor elke situatie en elke ruimte een passende hanglamp te vinden! De betonlook is goed te vergelijken met de zwarte variant en deze twee zijn ook goed te combineren! Ze kunnen elkaar versterken en zo de industriële look van je huis nog meer sfeer en kracht geven. Het leuke aan de betonlook is dat hij ook gemakkelijk in je interieur past. Hij is erg neutraal en gaat dus goed samen met allerlei andere kleuren en stijlen. Echter kan een clash tussen industrieel en bijvoorbeeld landelijk ook heel erg sterk werken. Deze combinatie van neutraliteit en kracht maakt de betonlook dan ook onwijs populair bij gezinnen.

Hoeveel kost een industriële hanglamp?

Een hanglamp is al verkrijgbaar vanaf vijftig euro en kan oplopen tot rond de drie à vierhonderd euro. Dit is afhankelijk van de grote van de hanglamp en de origine. Komt hij echt uit een fabriek of is hij bijvoorbeeld van metaal of koper, dan betaal je meer. Heb je een lamp van plastic met een metallic look, dan betaal je natuurlijk een stuk minder. Voor elk budget is er dan ook een hanglamp te vinden.