Een toekomstvisie

Voor bedrijven is een toekomstvisie zeker belangrijk. Een visie is in principe de kern van het bedrijf, hier draait alles om. Het vormt de richtingen wat een bedrijf in de toekomst wil behalen. De belangrijkste doelstellingen behoren tot de visie. Elke strategische stap die er gezet wordt moet hieraan bijdragen. Nextview is een bedrijf die kan helpen met het formuleren van een visie. Benieuwd waar een toekomstvisie allemaal aan moet voldoen en hoe je hier mee aan de slag kan gaan? Lees dan snel verder!

Hoe ziet een visie eruit? 

Vaak worden een missie en een visie door elkaar gehaald. De missie heeft meer te maken waar het bedrijf voorstaat en wat de waarden zijn. De visie is meer gefocust op hoe ze de wereld van morgen het beste kunnen beïnvloeden op een positieve manier, dus eigenlijk meer waar ze naar streven en wat ze in de toekomst willen behalen. Een visie laat zien waar de plannen, prioriteiten en doelen liggen. Een visie moet altijd gericht zijn op de toekomst en laat ook zien wat je uniek maakt in tegenstelling met bijvoorbeeld de concurrentie. We leven in een wereld waar het steeds belangrijker is om betekenisvol te ondernemen en vandaar dat het als bedrijf zijnde goed is om te focussen op impact maken. 

Salesforce

Wanneer een visie sterk is geformuleerd en goed aansluit bij het bedrijf, moet er aandacht besteed worden aan Salesforce. Salesforce is gericht op CRM, Customer Relationship Management en is een Cloud gebaseerd platform. De focus ligt op de klantenbinding en de klantrelatie. Nextview is hierin gespecialiseerd en bied veel expertise op dit gebied. Het zorgt er eigenlijk voor dat bedrijven en klanten samen worden gebracht. Op het gebied van Salesforce kan je samen met Nextview gaan kijken waar je het beste op kan richten. De focus kan liggen op Sales, Marketing of Service. Wanneer je als bedrijf een betere klantinteractie aan te gaan is het slim om met Nextview rond de tafel te gaan zitten. Zij kunnen namelijk goed helpen op dit gebied!