Wat te doen bij haaruitval?

Haaruitval kan een groot probleem zijn voor de man. Voor de ene man begint het eerder dan voor de ander, maar de meeste mannen krijgen er op een moment in hun leven mee te maken. In de meeste gevallen begint het met inhammen aan de zijkanten van het hoofd. Hiernaast is het gebruikelijk dat het haar rond de kruin uit begint te vallen waardoor veel mannen toch maar besluiten de resterende haren weg te halen. Er is echter een oplossing: haarwerken.

Hairconcept

Tegenwoordig kan je kiezen voor haarinplanten of op maat gemaakt Hairconcept. Dit laatstgenoemde is een speciale manier om met uiterste nauwkeurigheid een laag haar aan de bovenkant van het hoofd aan te brengen. Op deze manier hoef je niet meer rond te lopen met een kale kruin en krijg je je zelfvertrouwen terug! Hiernaast vergoeden veel zorgverzekeraars (een gedeelte van) de behandeling.

Kapper Nijmegen

Deze behandelingen zijn allemaal beschikbaar bij Tielen Haarmode in Wijchen. Deze kapper is een begrip in de regio van Nijmegen en verzorgt haar klanten al jaren van diverse haarbehandelingen en natuurlijk de beste kapsels. Neem eens een kijkje op de website om te zien wat de mogelijkheden zijn en wat je natuurlijk allemaal kunt verwachten van de verschillende behandelingen!