Waar moet u op letten bij de aankoop van een schietsportwapen?

Wanneer u een vergunning heeft wapens te kopen en natuurlijk liefhebber bent van schietsport, bent u bij Hes van Zweeden aan het juiste adres. Dit bedrijf, dat tevens de oudste bestaande wapenwinkel is (sinds 1836), levert al jaren wapens voor schietsport, luchtdruk, airsoft en jacht. Hiernaast kunt u er ook terecht voor optiek, antiek, messen en andere accessoires.

Waarop te letten

Wanneer u besluit een wapen te kopen dient u op verschillende zaken te letten. Welk kaliber kogel gaat erin, hoe onderhoud ik mijn wapen het beste en hoe berg ik mijn wapen veilig op zijn veel gestelde vragen. Bij Hes van Zweeden hoeft u geen zorgen te maken op zaken waarop u moet letten. Het vakkundige personeel weet precies hoe elk wapen werkt en hoe u het zo goed als mogelijk onderhoudt.

Antieke wapens

Bij aankoop van een antiek wapen dient u natuurlijk goed onderhoud te verrichten. De meeste antieke wapens te koop bij Hes van Zweeden komen uit de 19e of 20e eeuw, met een breed scala aan antieke wapens uit de tweede wereldoorlog en Amerikaanse burgeroorlog.

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u natuurlijk altijd langskomen in de winkel in het centrum van Arnhem tegenover de Eusebiuskerk.