Een tijdelijke overkapping huren als magazijnuitbreiding

Een tijdelijke overkapping huren als magazijnuitbreiding

Gaat het met je bedrijf of je winkel zo goed dat je opslagruimte tekort komt en dus aan een snelle magazijnuitbreiding toe bent? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om in het vooruitzicht van deze onmisbare uitbreiding toch over opslagmogelijkheden te beschikken. Dat doe je bijvoorbeeld met een overkapping als opslagtent. Heb je behoefte aan extra magazijnruimte voor de opslag van je waardevolle goederen? Dan is een overkapping huren een veilige, tijdelijke en comfortabele oplossing. Hiermee beschik je tijdelijk over een stevige opslag. Als dat nodig is kun je zelfs voor een goed geïsoleerde overkapping of opslagtent kiezen.

Nieuwbouw, renovatie of uitbreiding

Een overkapping of opslagtent kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Dat is zeker het geval bij nieuwbouw, uitbreiding of renovatie van je bestaand magazijn of opslagruimte. Overkappingen of opslagtenten als extra of tijdelijke magazijnruimte kun je zowel kopen als huren. Ze zijn beschikbaar in alle mogelijke afmetingen en materialen. Een goede overkapping is voldoende stevig, beschermt je goederen maximaal tegen alle weersomstandigheden en voldoet aan alle wettelijke voorwaarden en voorschriften op het vlak van veiligheid en stevigheid van de constructie. Een tijdelijke overkapping gebruik je niet alleen voor een tijdelijke opslagplaats een magazijn, kantoor of winkel, maar even goed als zogenaamde werktent als bescherming tegen onze sterk wisselende weersomstandigheden. Dat is niet alleen zo in het najaar en de winter, maar ook tijdens de zomermaanden tegen de felle zon..

Tijdelijke overkapping

Laden en lossen van materialen en goederen doe je best met een tijdelijke overkapping. Die zijn zelfs verkrijgbaar op maat, aangepast aan de laadruimte of aan de werkruimte voor je bedrijf. Een goede en veilige overkapping of werktent zijn in de eerste plaats veilig en betrouwbaar en dus stevig verankerd. Ze bieden extra werk en- of magazijnruimte waar en bieden extra werkruimte, en dit om het even waar je zelf wilt.

Een overkapping of werktent als extra werkruimte

Met een overkapping of maat is alles mogelijk. Heb je dringend nood aan een veilige en overdekte ruimte als (extra) werkplaats of als bescherming tegen regen en wind? Dan is een overdekte overkapping of doorwerktent de voor de hand liggende oplossing. Dat is even goed het geval voor de
realisatie van om het even welk project op verplaatsing. Zo verlies je geen tijd als gevolg van slechte weersomstandigheden zodat je overkapping op verrassend korte tijd zichzelf terugbetaald.

Overkapping als uitbreiding van je showroom

Een tijdelijke overkapping huren of kopen is ook een goed idee voor een tijdelijke of voor uitbreiding van je bestaande showroom. Je kiest volledig zelfstandig de soort tent of overkapping die je nodig hebt. Je kunt zo’n uitbreiding van je showroom zowel kopen als huren.  Wil je een overkapping voor een bepaalde periode huren en volstaat de vooropgestelde duur niet? Ook dat is bij de meeste aanbieders van overkappingen en tenten geen enkel probleem. Die huurtijd kun je op elk ogenblik probleemloos verlengen.

Een overkapping voor evenementen

Een overkapping of opslagtent gebruik je even goed voor alle mogelijke evenementen, van sportieve organisaties tot handelsbeurzen, kerst- en eindejaarsevenementen, tot muzikale en andere showgebeurtenissen. Een veilige overkapping is zelfs geschikt als extra kleedruimte en zelfs als
kantine? Een overkapping huren kan zowel voor korte als langere termijn.