Organiseer een bedrijfsfeest? Huur je benodigdheden

Ondanks dat er een tweede lockdown op komst is door corona, betekent dat niet dat je niet alvast plannen kan maken voor een spetterend bedrijfsfeest. Volgend jaar zomer dan ergens, maar goed, een mens mag dromen. Aangezien het ook alweer enige tijd geleden is dat je een bedrijfsfeest gegeven hebt, ben je ook maar eens de inventaris gaan checken. En wat blijkt? Je hebt eigenlijk helemaal geen spullen meer om een bedrijfsfeest te geven. Maar niet getreurd. Als we eenmaal weer mogen feesten, is het namelijk ook veel goedkoper en makkelijker om je al benodigdheden te huren. Bestek huren, glazen huren of een partytent huren. Je kunt het zo gek niet bedenken, het kan allemaal. Daar gaan we het in dit artikel over hebben. Lees snel verder!

Partytent huren

Aangezien we nog niet precies weten wanneer het bedrijfsfeest weer kan plaatsvinden, beginnen we met het belangrijkste attribuut. De partytent. Als je een partytent gaat huren, dan weet je in ieder geval zeker dat al je gasten droog staan. Als je bedrijfsfeest niet toevallig een schuimparty is, is dat toch een prettig gegeven. Maar met alleen een partytent ben je er nog niet. Wat heb je nog meer nodig?

Glazen huren 

Bij elk goed feestje hoort een drankje. Nu heb je voor de meeste mensen binnen het bedrijf wel een koffiekopje en een glas, maar als ook de aanhang en klantrelaties meekomen heb je nog veel meer glazen nodig. De verstandige optie is dan om glazen te huren. Bij de meeste bedrijven waar je glazen kan huren, verzorgen zij ook het spoelen en het afwassen. Dat is helemaal ideaal, dan heb je nergens meer omkijken naar!

Bron: https://www.arendje.nl/glazen-huren/

Bestek huren

De meeste bedrijfsfeesten zijn op vrijdagmiddag. Maar na de vrijdagmiddagborrel krijgen je gasten langzaam maar zeker ook zin in een hapje. En als je niet van plan bent om alleen maar fingerfood te serveren, doe je er verstandig aan om ook bestek te huren. Zo hoeven mensen niet met hun handen het eten van bijvoorbeeld de ingehuurde bbq te eten. Wel zo fijn!

Bron: https://www.arendje.nl/bestek-huren/

Concluderend

Als je nu al voorzichtig plannen aan het maken bent voor een spetterend bedrijfsfeest, hou je dan vooral bezig met bijvoorbeeld de muzikale aankleding en de gasten. Alle andere benodigdheden zoals een partytent, bestek of glazen kan je gewoon huren. Dat is wel zo eenvoudig en scheelt jezelf een hoop rompslomp en gesjouwd. De meeste verhuur bedrijven leveren namelijk netjes op locatie en ruimen aan het eind ook nog eens de rommel op. Het is misschien nog even wachten, maar alvast veel plezier met je bedrijfsfeest!