Stylingtips voor je nieuwe woning

Gefeliciteerd met je nieuwe woning! De kaartjes en bloemen die je van vrienden, familie en collega’s mocht ontvangen, hebben snel een plekje op de verhuisdozen gekregen, want helemaal ingericht is je nieuwe stulpje nog lang niet. Je hebt nog zoveel dingen te doen, voordat je jezelf eindelijk echt helemaal thuis zult voelen in je nieuwe woning. Een stijlvolle inrichting die helemaal past bij wie je bent en waar je helemaal tot rust kunt komt, is daarbij natuurlijk belangrijk.

De juiste webwinkel kiezen

Voor een smaakvolle inrichting van je woning zijn er tientallen webwinkels te vinden die, laten we eerlijk zijn, allemaal hetzelfde aanbieden. Je zult er weinig echt originele spulletjes vinden voor een elegante inrichting van je woon, slaapkamer eetkamer. Voor mensen die veel waarde hechten aan uniciteit en willen dat hun woning ingericht wordt met stijlvolle meubels en accessoires, is Rebel House de aangewezen webwinkel om eens rond te kijken. De naam van deze innoverende webwinkel geeft al weg dat je er terecht kunt voor een compleet unieke inrichting van je woning. Naast de gebruikelijke en noodzakelijke meubels, zoals sofa’s, tafels, stoelen en andere meubelen, bieden ze een waanzinnig gaaf aanbod accessoires. Beelden die je nergens anders kunt vinden, bijzondere fotolijsten of kamerschermen die naadloos aansluiten bij de sfeer die je probeert te creëren.

Rebel House is een vrij jonge webwinkel die in 2016 is opgericht. Doel van de mensen achter rebel House is om de meer traditionele inrichting van Nederlandse interieurs een flinke make-over te geven met gedurfde en uitdagende meubelen en accessoires. En wie de website van Rebel House bezoekt en de schitterende voorbeelden bekijkt, zal ongetwijfeld tot de conclusie komen dat zij daar inmiddels uitstekend in geslaagd zijn.  

Bepalende elementen die de sfeer van je interieur bepalen

Wie een unieke sfeer wil creëren, zal met name op een aantal essentiële zaken de aandacht willen vestigen. Kleurgebruik is daarbij belangrijk, net als de indeling van de meubelen en de vrije ruimte die wordt behouden. Een van de meest gemaakte fout is dat mensen eerst de kleuren van muren bepalen en de muren al verven, voordat de meubels en andere accessoires zijn aangeschaft. Het is beter om te wachten met het bepalen van de muur kleuren tot je de meubels en accessoires hebt aangeschaft. De meubels zijn immers gekocht op basi van je persoonlijke voorkeur en de kleur kun je er dan veel makkelijker bij bedenken. Een eyecatcher is iets dat je in steeds meer interieurs tegenkomt. Een by boo salontafel bijvoorbeeld kan uitstekend op verschillende plekken en kamers worden gebruikt en zal direct opvallen. Een eyecatcher zorgt ervoor dat je ogen zich direct op een punt in de ruimte richten, waardoor rust ontstaat. Daarnaast draagt een goede eyecatcher bij aan de uniciteit van je inrichting.

Het belangrijkste bij de inrichting van je woning, blijft uiteindelijk gewoon dat je het allemaal niet overdrijft. Een overdaad aan designmeubelen en accessoires zal erg druk overkomen en een minder effect hebben. Meer is dan soms gewoon echt minder!