Welk JASNO raamproduct is voor u geschikt?

Bent u op zoek naar stijlvolle, kwalitatief hoogstaande raamdecoratie? Dan valt er binnen het assortiment van JASNO veel te kiezen. In onze collectie kunt u terecht voor onder meer JASNO shutters, vouwgordijnen, houten lamellen en jaloezieën. Maar welk type raambekleding past het beste bij u en bij uw woonstijl? Als u onderstaand artikel leest, kunt u snel een goede keuze maken voor het type raamdecoratie dat aansluit op uw wensen. 

JASNO shutters: kies voor elegant maatwerk <H2>


Een van de mooiste soorten raambekleding in de collectie van JASNO zijn de shutters. JASNO shutters hebben als voordeel dat ze er stijlvol en elegant uitzien en in elk type woning tot hun recht komen. De shutters worden door raamspecialisten op maat gemaakt en zijn bruikbaar voor alle soorten ramen. JASNO shutters zijn in allerlei kleuren en stijlen verkrijgbaar en met name geschikt om uw woning een luxueuze en gezellige uitstraling te geven. Shutter zijn gemakkelijk te openen en ideaal om te bepalen hoeveel lichtinval u wilt. Houdt u van een ruimte die goed verduisterd kan worden of bent u gesteld op uw privacy? Ook dan zijn shutters een prima keuze. Fijn aan shutters is verder dat ze een isolerende functie hebben. Sluit u de shutters af, dan houdt u een hoop extra warmte binnen.

JASNO houten jaloezieën: voor een stijlvol interieur <H2>


Ook binnen het assortiment JASNO houten jaloezieën valt er veel te kiezen. Houten jaloezieën zijn ideaal in interieurs die een landelijke, Scandinavische, klassieke of tijdloze uitstraling hebben. Jaloezieën van hout zien er natuurlijk en gezellig uit en zorgen voor een hoop extra sfeer en beleving. U blijft dus dicht bij de natuur als u kiest voor houten jaloezieën in uw woning, op kantoor of in uw bedrijfspand. Qua kleuren is er veel mogelijk qua houten jaloezieën. Voor elke woonstijl is dan ook een oplossing op maat mogelijk. Het mooie van houten jaloezieën is verder dat u hiermee een prachtige lichtinval kunt creëren, omdat de jaloezieën eenvoudig te verstellen zijn. Net als shutters helpen jaloezieën om het binnen warmer te houden. En, ook dat is mogelijk: jaloezieën van hout zijn te combineren met shutters. 

JASNO verticale lamellen: een praktische totaaloplossing <H2>

Een derde product uit het assortiment van JASNO zijn lamellen. Verticale lamellen zijn een prachtige, stijlvolle én praktische totaaloplossing als u mooie én handige raambekleding zoekt. Verticale lamellen zijn ideaal om zonlicht en pottenkijkers te weren. En verder is een voordeel van dit type lamellen dat ze minder snel stoffig en vuil worden dan horizontale lamellen. Kortom: lamellen zijn een mooi én gebruiksvriendelijke oplossing voor iedereen die fraaie en goede raambekleding zoekt.

JASNO vouwgordijnen: eenvoudig te bedienen <H2>


Tot slot, de vouwgordijnen van JASNO. Deze vouwgordijnen zijn gemaakt van textiel en speciale papiersoorten en perfect om de lichtinval mee af te stemmen. Het is met name het gebruiksgemak dat vouwgordijnen ideaal maakt als raambekleding. Deze zijn eenvoudig te bedienen. U kunt het uzelf tegenwoordig in dit opzicht nog gemakkelijker maken door te kiezen voor elektrische bedienbare vouwgordijnen. Een ander voordeel van vouwgordijnen is het feit dat ze weinig ruimte in beslag nemen. Vouwgordijnen zijn licht, gemakkelijk omhoog te vouwen en lekker compact. Ten slotte is er qua kleur, stijl en vormgeving een grote keuze aan stijlen.